Terra de volcans a la tardor (De Santa Pau a Olot)

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Terra de volcans a la tardor
De Santa Pau a Olot per la Fageda d’en Jordà

Dissabte, 21 de novembre de 2015

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença poble medieval de Santa Pau, amb la seva impressionant plaça porxada i els seu castell. Serà una ruta circular que arribarà als paratges famosos d’Olot de la Font Moixina i Font de Bufaganyes per després tornar cap a Santa Pau. Tant a l’anada com a la tornada gaudirem d’alguna part de la Fageda d’en Jordà en ple esclat de colors de tardor.

La Fageda queda més elevada que les dues poblacions de Santa Pau i Olot, vol dir que pujarem i baixarem en les dues direccions. A l’anada a Olot rodejarem el volcà Croscat i passarem per la fageda. A la tornada a Santa Pau anirem pel Pla de Sant Miquel del Corb i tornarem a travessar la fageda cap a Can Xel, l’ermita de Sant Miquel Sacot i Santa Pau. En total pedalarem entre 29 i 30 km.

* Lloc i hora de sortida: al pàrquing de l’estació de RENFE de Terrassa a les 07:30 hores, per poder col·locar les bicis al remolc de l’autocar. Sortirem a les 08.00 h per ser a la Garrotxa, a Santa Pau, sobre quarts de 10 del matí.

* Tornada: en autocar, des de Santa Pau, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. També cal portar el dinar, tot i que qui ho vulgui, podrà anar a dinar en algun dels restaurants de Santa Pau.

* Vocals: Carles Comellas, Xavier Oller i Albert Virto.

* Pressupost: 18 € pels socis i 21 € pels no socis. El preu de la sortida dóna dret al transport d’anada i tornada a Santa Pau en autocar, amb la bici inclosa. A mesura que us aneu apuntant, us donarem la informació bancària per poder fer el pagament.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 19 de novembre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Les places queden limitades a la capacitat del remolc per a les bicis, així que només podrem admetre fins a 25 inscripcions.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir la tardor a la terra dels volcans de la Garrotxa.