Terrassa – Font de St. Moritz – Sant Muç – Les Fonts

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Aniversari EXCURSIONISTES.CAT

Diumenge 3 de desembre de 2023

Excursió diürna i matinal amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Aquest mes celebrem l’aniversari d’Excursionistes.cat i per aquest motiu organitzem una sortida matinal al voltant de Terrassa que acabarà a les Fonts, on podrem compartir un dinar de germanor amb els companys i amics de la resta de vocalies de la nostra entitat.

L’itinerari previst comença a l’estació de la renfe de Terrassa-Estació del Nord. Anirem per l’interior del parc de Vallparadís fins a trobar la riera del Palau. De seguida ens desviarem cap al turó de les Martines i les ruïnes de Can Guilera, per anar a trobar la Font de Can Moritz. Esmorzarem de campanya allà. Per pistes i camins seguirem cap al Puig Pinós, la font de Can Roig i l’ermita de Sant Muç, que ja pertany a Rubí. Des d’aquí baixarem cap a les Fonts, on acabarem la nostra ruta.

Uns 25 km aproximadament, amb les ondulacions típiques del Vallès. Tota la ruta transcorre per camins i pistes rodadores.

Podeu consultar el track de la sortida al següent enllaç:

https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/font-moritz-sant-muc-les-fonts-150770232

* Lloc i hora de sortida: a l’estació de la RENFE de Terrassa a les 09:00h.

* Tornada: en tren o bici, des de les Fonts, al llarg de la tarda.

* Material necessari: bicicleta, casc, esmorzar i alguna cosa per picar. Qui vulgui, es pot apuntar també al dinar de germanor.

El dinar es farà al Restaurant Casal de les Fonts. El menú serà un primer consistent en un pica-pica a compartir (taula d’embotits, amanida amb formatge de cabra, calamars a l’andalusa, pa de coca amb tomàquet i bunyols de bacallà) i un segon a escollir entre:

– Fricandó de vedella amb bolets.

– Graellada de carns a la brasa.

– Lluç a la basca amb ous, espàrrecs i musclos.

El vi, l’aigua, refrescos i cafè estan inclosos a més d’un postre (sorbet de llimona, volcà de xocolata o flam de formatge).

Aquesta activitat està subvencionada per l’entitat que pagarà una part del preu dels àpats. A més, durant l’àpat, es donarà un obsequi els socis.

* Vocals: Xavi Oller i Xavier Garriga.

* Pressupost: només el dinar de germanor per aquells que us vulgueu quedar (20€). Si us quedeu a dinar, indiqueu-nos, a la vostra inscripció, quin segon plat voldreu.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 26 de novembre) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per recórrer els nostres territoris més propers i celebrar l’aniversari de la nostra entitat.