Terrassa-Sant Quirze per pistes i corriols

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 19 de febrer de 2022

Excursió matinal amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Començarem el nostre itinerari a l’Estació del Nord de la Renfe de Terrassa. Des d’aquí anirem a buscar el camí que ens portarà a l´Hospital de Terrassa, on enllaçarem amb el Gr. del Cami dels Monjos. Creuarem la carretera (amb molt de compte) i baixarem en direcció Torrent de la Batzuca fins al barri de Can Parellada per pujar a la Serra de Galliners, la qual seguirem fins a l´alçada de Sant Quirze, atravessant una vegada més en compte la carretera que uneix Rubí amb Sabadell. Baixarem a Sant Quirze pel Camí de Can Caver, un corriol estret però molt maco, divertit i sense dificultats. Arribats abaix, iniciarem la tornada pel Torrent de la Batzuca fins el Tanatori-cementiri de Terrassa i d´aquí al punt d´inici de la ruta, on es donarà per finalitzada. No és una ruta llarga ni especialment complicada; hi ha alguna rampa pronunciada per pujar a la Serra de Galliners, però es fa per carril bici asfaltat. Si no sorgeixen complicacions, està previst que a l´hora de dinar ja podem estar de retorn a casa. Esperem que la COVID ens doni un respir, però de totes maneres, per respecte i responsabilitat, es demana que tothom que vingui tingui la pauta complerta de vacunació i es prenguin les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries.

* Lloc i hora de sortida: Estació del Nord Renfe de Terrassa a les 9 hores, preferiblement amb tothom ja esmorzat; farem igualment una pausa sobre la marxa per picar alguna cosa com sempre.

* Tornada: Està previst acabar la ruta abans de dinar.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades, alguna cosa per picar o esmorzar sobre la marxa.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: tren d’anada i tornada pel que no són de Terrassa.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 17 de febrer) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir de la vall del riu Tordera i els seus afluents.