Tram 2: De Boadella d’Empordà a Lladó

VOCALIA SENDERS 2008

Camins del Sender de Gran Recorregut de Catalunya GR 2

La Jonquera – La Garriga

Dissabte, 27 d’abril

En aquesta segona etapa, ja al terme de Terrades, es troba l’encreuament que condueix fins al santuari de la Mare de Déu de la Salut, molt venerada a la comarca de l’Alt Empordà. El desnivell no és gaire important en aquests primers trams del sender.

Itinerari previst:

Boadella d’Empordà (82m). Dipòsits d’aigua. Bifurcació. Carretera GI-504 (Terrades – Agullana). El sender torna a trobar la carretera  GI-504 (Terrades – Agullana). Bifurcació, a la dreta hi ha la derivació que puja al santuari de la Salut de Terrades. Carretera GI-511 (Terrades – Albanyà). Terrades (228 m). Carretera GIV-5102 (Terrades-Cistella). Bifurcació. Mas Seguillà (190 m). Creuament. Carretera GIV-5102 (Terrades – Cistella). Vilarig (200 m). Riera de Vilarig. Bifurcació. Bifurcació. Bifurcació.  Riera de Codina (175 m). Torrent. Santuari de la Mare de Déu de Vida (190 m). Cruïlla. Riera del Bac de Can Sala. Riu Manol. Lladó (197 m).

Distància: 17,01 kilòmetres.

Vocals: Núria Arnan, Isidre Isern i Antònia Roman.

Sortida: a les 07:00h. del matí davant del camp de futbol del Terrassa. A les 07:10h davant del Mercadona de la Rambla.

Pressupost: 17 euros per persona.

Inscripcions: al telèfon 649 425 011 (vespres) i al wasap del grup, abans del 20 d’abril.

Nota 1: el desplaçament es farà en un vehicle de 40 o 50 places.

Nota 2: En el cas d’exhaurir-se les places, es donarà per tancada la llista d’inscrits.

Nota 3: Tots els que estiguin inscrits tenen el deure de fer efectives les despeses de la seva plaça d’autocar.

Nota 4: L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants durant l’etapa programada.

Nota 5: El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena de les normes donades pels guies i les que donaran al llarg de l’etapa, a més de les anunciades a l’inici de cada sortida del tram de l’actual GR.