Tram de Rellinars a la Barata

VOCALIA D’HISTÒRIA

Dimarts, 6 de desembre de 2016

ELS CAMINS RALS DEL MASSÍS DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC – (XVI) EL CAMÍ DE RELLINARS A SANT LLORENÇ SAVALL (1ª part)

Sortida inicialment prevista pel passat 13 de novembre. Es va ajornar per la climatologia. Ara la tornem a programar.

Excursió nº 16 –en aquesta ocasió matinal- d’aquest cicle que ens permet conèixer el traçat de l’antic Camí Ral de Rellinars a la Barata i Sant Llorenç Savall. Tenim previst realitzar la primera part d’aquesta ruta, entre Rellinars i la Barata. Deixarem la segona part –entre la Barata i Sant Llorenç Savall- per properes dates.

Itinerari previst: Rellinars (Passeig d’En Capablanca, c/ Sant Pere), riera de Rellinars, el Molí, Camí de les Cases, Balma de l’Endaló, masia de les Cases, font de les Boades, Racó de la Font, masia de les Boades, restes de les Boades Velles (a l’edat mitjana coneguda amb el nom del mas de la Vacarissa), passarem al peu del Turó de la Roca del Duc i del Castell de Bocs, torrent de la Coma d’Aumà, Coll del Correu (enllaç amb el traçat del Camí Ral de la Barata a Manresa), Paller de Tot l´Any, Collet Gran, Peu del Castellsapera, Coll de Daví, Obaga de Cantarelles, La Barata. Uns 11 km aprox.

Nota: Dificultat mitjana. El traçat discorre per corriols de muntanya, que comporta una certa complexitat.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació d’autobusos, a les 8:00 del matí.

* Tornada: al voltant de les 14:00 hores.

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: 10 – 12 € (inclou autocar + llibretó).

* Cal portar l’esmorzar.

* El desplaçament d’anada i tornada es farà en autocar de 30 places. Places limitades.

* Data límit per fer les inscripcions: divendres 2 de desembre de 2016, o abans, en cas de quedar exhaurides les places de l’autocar.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).