V RUTA DELS CAMINS HISTÒRICS

Diumenge, 8 de maig de 2.016

TROBADA De 7:30 a 8:00 hrs del matí al
Pavelló Municipal de MATADEPERA.

Excursionistes.cat conjuntament amb el Club Muntanyenc de Terrassa, la Secció Excursionista del Club Natació Terrassa i la Unió Excursionista de Matadepera formen la Comissió Organitzadora de la Ruta dels Camins Històrics.

Com és tradicional en aquesta ruta, de periodicitat bianual, a cada edició invertim el sentit de la marxa, que transcorre pels camins històrics del massís de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac, i pretén reivindicar un excursionisme no competitiu, d’esforç, però sense presses.

Itinerari: Pavelló de Matadepera, Riera de les Arenes, Collet de Can Roure, Torrota de l’Obac, Pou de Glaç, Coll de Daví, Coll de Tres Creus, Coll de Boix, La Mata, Coll d’Estenalles, Coll d’Eres, Font del Llor, Vall d’Horta, Pi de les Quatre Besses, Ermita de les Arenes, La Castellassa de Can Torres, Collet dels Forns, Font de la Tartana, i Pavelló de Matadepera.

En total, 34 quilòmetres de recorregut.  Els participants trobaran un seguit de controls establerts al llarg de la ruta en els quals es repartiran l’esmorzar, el dinar, aigua i diversos avituallaments.

Per conèixer més detalls d’aquesta ruta us podeu connectar al web,
www.rutadelscaminshistorics.blogspot.com, on, a part de les novetats d’aquesta edició, trobareu altres dades de consulta com les fotos d’edicions anteriors, o el mapa de la ruta i dels desnivells que us podreu descarregar.

PDF PER DESCARREGAR AMB EL TRÍPITIC:

Descarrega de Documents