Via verda Vall de Zafán

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte 25 i diumenge 26 de maig de 2019

Excursió de cap de setmana amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’exterior de l’estació de la Puebla de Hijar, al km 0 de la via verda de la Vall de Zafán. Recorrerem tota la via verda des de l’inici fins a Tortosa, uns 135 km entre els dos dies. L’itinerari no presenta dificultat pel que fa al desnivell, només cal tenir en compte la llargada. Com que són dos dies, dividirem la totalitat de km entre els dos dies i es podrà fer bé tranquil·lament.

*  Lloc i hora de sortida: Sortirem el dissabte a primera hora, sigui en tren o cotxes particulars (segons preferència de cadascú). Anirem cap a Tortosa, deixarem els vehicles allà i una empresa de transport prèviament concertada ens durà fins a l’inici de la via verda per començar a pedalar.

* Tornada: arribarem de nou a Tortosa el diumenge al migdia-tarda. Allà podrem agafar de nou els cotxes o el tren.

* Material necessari: bicicleta, casc, alguna cosa per picar i/o sopar i llum (pels túnels). MOLT IMPORTANT: També caldrà portar el dinar del primer dia perquè la primera part de la via verda no té serveis.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller

* Pressupost: allotjament i transport (especificarem el preu un cop el tinguem tancat)

* És obligatori fer la inscripció (fins el 10 de maig) mitjançant el correu electrònic cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han de anar acompanyats de una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per recórrer la via verda de la Vall de Zafán.