(VII) CAMÍ DELS MONJOS 2a part ( Matadepera – St Cugat )

ELS CAMINS RALS DEL MASSÍS DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC

Diumenge, 4 d’octubre de 2015

                    (VII) CAMÍ DELS MONJOS

2ª part (DE MATADEPERA A SANT CUGAT DEL VALLÈS) 

Setena excursió del cicle “Els Camins Rals del Massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac”, per seguir la segona part del traçat de l’antic Camí dels Monjos. Un camí que unia els monestirs de Sant Llorenç del Munt i el de Sant Cugat del Vallès i que era fet pels monjos quan es desplaçaven d’una comunitat a l’altre.

Donada la llargaria del Camí dels Monjos (26 km des de Sant Llorenç del Munt fins a Sant Cugat del Vallès + el tram de coll d’Estenalles al cim de la Mola), tenim previst dividir en 2 parts aquesta ruta. En aquesta ocasió farem el segon tram des de Matadepera fins a Sant Cugat del Vallès.

Itinerari previst: Matadepera, ermita de Santa Magdalena del Puigbarral, masia de can Montllor, barris de can Montllor, la Grípia, les Arenes i Torre-sana, cementiri de Terrassa, masia de can Torrella de Mas, barri de can Parellada –enllaç amb el Camí Ral de Terrassa a Sant Cugat del Vallès-, serra de Galliners, coll del Pujol Blanc, coll de la Creueta, coll de Can Barnola,  coll de la Creueta, coll de Can Viver, coll de Can Camps,

Can Delaire, Can Vallet, ermita de Sant Domènec –enllaç amb el Camí Ral de Rubí a Sant Cugat del Vallès, i Monestir de Sant Cugat del Vallès. Uns 20 km aprox.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació d’autobusos, a les 7:50 del matí (sortida bus a les 8:00).
* Tornada: a llarg de la tarda.

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: cost dels bitllets d’anada i tornada: uns 4-5 € aprox.
* Cal portar l’esmorzar i dinar.
* El desplaçament d’anada es farà en bus de Terrassa a Matadepera. I la tornada de Sant Cugat del Vallès a  Terrassa en tren.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 8 d’octubre de 2015.
* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).