Visita al Museu Drassanes i Catamarà

VOCALIA DE VETERANS

BARCELONA

Dimecres, 16 de setembre 2015

Descripció de la sortida:

Visita guiada al Museu de les Drassanes, sota el programa Redescobrint les Drassanes i posterior visita lliure a les exposicions de vaixells actuals.

Al finalitzar la visita a les Drassanes, passejada amb catamarà per la façana marítima –del Portal de la Pau fins el Fòrum-. Durant el trajecte, gaudirem de bones vistes al’Hotel Vela, a la platja de Sant Sebastià i de La Barceloneta, al Port Olímpic, a l’Hotel Arts, a la Torre Mapfre, al Peix d´Or de Frank Gehry, a la Torre Agbar, a la Vila Olímpica, a la Plaça de la Nova Icària, al Bogatell, a la Plaça de la Mar Bella i a la Nova Mar Bella, arribant al Port del Fòrum Sant Adrià.

Al Port del Fòrum, baixarem del catamarà, i anirem a dinar tots plegats al restaurant del Port Nàutic, on ens oferiran un del seus menús.

Ben dinat, tornàrem a embarcar per retornar al Portal de La Pau. Des d’aquí, cadascú pot tornar cap a Terrassa.

Si les condicions meteorològiques del dia fossin desfavorables per la navegació, el passeig amb catamarà es faria només per la part interior del port de Barcelona i el trasllat al Port Nàutic es faria amb transport públic urbà.

Lloc i hora de trobada:
Font de Canaletes de Barcelona a les 9,30 del matí.

La sortida aconsellable pels trens de la Generalitat és a les 8,33 hores. Cadascú ha de treure el bitllet que més li convingui. Cal estar a les màquines de treure els bitllets al voltant de les 8,20 hores.

Retorn a Terrassa: a partir de les 17 de la tarda.

Vocals: Josep Alemany i Jordi Posas

Pressupost:

Entrada guiada a Les Drassanes : 6 €

Catamarà : 11€

Restaurant : 15 € (beguda, cafè i IVA inclosos)

TOTAL : 33 € (més el cost del tren)

Notes:

• Cal fer la inscripció abans del 10 de setembre trucant al tel 639.226.342 (només us podem atendre de 19 a 21 hores).

• Des de la vocalia de Veterans d’Excursionistes.cat no podem garantir l’exactitud dels horaris d’arribada de les excursions ja que per causes alienes a la nostra voluntat aquests poden patir canvis de darrera hora.

• Si alguna persona anul·la la seva presència més tard del dia 10 de setembre, haurà de fer-se càrrec de les despeses de l’entrada a Les Drassanes (6 €) i del viatge del catamarà (11 €), ja què Excursionistes.cat ha de fer els pagaments avançats d’aquest dos conceptes. Disculpeu les molèsties que això us pugui causar. Gràcies.