(XII) GIRONA TEMPS DE FLORS

VOCALIA DE CULTURA

Dissabte, 13 de maig de 2017

Girona, Temps de Flors es una festa que consisteix en l’exposició de flors en monuments, aparadors, patis i jardins per tota la ciutat de Girona. Constitueix una de les festes primaverals més espectaculars del país, on molts racons de Girona s’omplen de composicions florals. També és l’ocasió ideal per visitar els patis i jardins del Barri Vell que s’obren al públic en aquestes dates.

Va començar a celebrar-se l’any 1955 com un simple exposició de flors a l’església de Sant Domènec. Al llarg dels anys -arriba enguany a la 62a edició-, la mostra ha evolucionat fins convertir-se en una espectacular mostra de creacions florals, clàssiques o experimentals, en els monuments més emblemàtics de la ciutat. Enguany, en un total de 126 punts (interior i exteriors).

La sortida constarà de dues part: la primera es farà en grup i es visitaran uns quants elements arquitectònics guarnits (Sant Nicolau, Sant Pere de Galligants, monestir de Sant Daniel i el Passeig de la Muralla).

Una vegada arribats a la Plaça del Vi (davant de l’Ajuntament de Girona) ens dividirem en petits grups -de 4 o 5 persones- per tal de poder visitar cadascú al seu aire la ciutat. En aquest mateix punt, ens retrobarem a mitja tarda per retornar a casa. Donarem a les persones inscrites un plànol informatiu amb la ubicació de tots els elements.

* Lloc i hora de sortida: estació d’autobusos de Terrassa, a les 7:00.
* Tornada: a darrera de la tarda.

* Vocals: Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 €
* Cal portar l’esmorzar i dinar.
* El desplaçament d’anada i de tornada es farà en autocar de 30 places.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 11 de maig –o abans en cas d’exhaurir-se les places de l’autocar.
* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).

 ………………………….