(XIII) CAMÍ RAL DE MURA A SANT VICENÇ DE CASTELLET

VOCALIA D’HISTÒRIA

Diumenge, 10 d’abril de 2016

ELS CAMINS RALS DEL MASSÍS DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC

Excursió nº 13 d’aquest cicle que ens permet seguir integrament l’antic Camí Ral que uneix les poblacions de Mura i Sant Vicenç de Castellet. Al llarg del seu recorregut gaudirem de punt tant interessant com el Puig de la Balma, i les ermites de Santa Creu de Palou, i Sant Pere de Vallhonesta i l’antic Hostal de Sant Jaume de Vallhonesta.

Itinerari previst: Mura, riera de les Nespres, la Creu de la Vila, font de la Baga de la Vila, torrent dels Codolosos, El Puig de la Balma, Carena de Roca Picarda, Coll de la Creueta, Obaga de Casassaies, torrent del Còdol Llarg, torrent del Sot de l’Infern, Ermita romànica de Santa Creu de Palou, Riera de Santa Creu, Ca la Miquela, Riera de Mata-rodona, Pla de la Mandra, L’Oliva, L’Albereda, Ermita i antic Hostal de Sant Jaume de Vallhonesta, ca l’Ambròs, torrent del Rubió, Cal Sala, Església de Sant Pere de Vallhonesta, Can Noguera, Raval de les Roques, Sant Vicenç de Castellet. Uns 15 km aprox.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació d’autobusos, a les 7:30 del matí.

* Tornada: a darrera hora de la tarda.

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: 13 € (10 € autocar de Terrassa a Mura + 2 € tren de Sant Vicenç de Castellet a Terrassa + 1 € llibretó)

* Cal portar l’esmorzar i el dinar.

* El desplaçament d’anada, de Terrassa a Mura, es farà amb un autocar de 32 places. De Mura a Sant Vicenç de Castellet a peu. I la tornada des de Sant Vicenç de Castellet a Terrassa, en tren.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 7 d’abril de 2016, o abans en cas d’exhaurir les places de l’autocar.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).