(XIX) SANT VICENÇ DEL BOSC – SANTA MARIA DE LES FEIXES

VOCALIA D’HISTÒRIA
ROMÀNIC AL VALLÈS OCCIDENTAL

 

Diumenge, 26 de juny de 2016

Sortida  nº 19 –en aquesta ocasió matinal- del cicle d’excursions adreçat a donar a conèixer els elements arquitectònics romànics existents al Vallès Occidental.

Tenim previst visitar les ruïnes de l’ermita de Sant Vicenç del Bosc o de Vallarec, i l’ermita de Santa Maria de les Feixes situades als municipis de Sant Cugat del Vallès la primera i al de Cerdanyola del Vallès, la segona.

Itinerari previst: Estació ffcc de Sant Cugat, Rambla de Ribatallada, Avinguda de Gràcia, capella de Sant Crist de Llaceres, Can Gordi, torrent de can Bell, ruïnes de Sant Vicenç del Bosc –o de Vallarec-, torrent de la Torre Negra, la Torre Negra, riera de Sant Medir, Pi d’en Xandri, Turó de torreferrera, Patronat de la Flor de Maig,  font de Sant Pau, torrent de Can Coll, Can Coll, coll de Masbernat, Camí de Can Codina, Camí d’Horta a Cerdanyola del Vallès, Camí de Can Catà, torrent de Sant Iscle, ermita de Santa Maria de les Feixes, Can Canaletes, Aqüeducte de Canaletes, riera de Sant Cugat, entrem a Cerdanyola del Vallès pel Passeig d’Horta, Avinguda de la Primavera, Riu-sec, i estació RENFE de Cerdanyola del Vallès. Uns 10  km aprox.

 

* Lloc i hora de sortida: estació de Terrassa-Rambla dels ffcc de la Generalitat, a les 8:00.
* Tornada: al voltant de les 14:00 – 14:30 hores.

* Vocals: Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: uns 5-6 € aprox.
* Cal portar l’esmorzar.
* El desplaçament d’anada i de tornada es farà en tren (FGC de la Generalitat) anada fins a Sant Cugat del Vallès i RENFE des de Cerdanyola del Vallès a Terrassa.

* Data límit per fer les inscripcions: dijous 23 de juny.
* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).

 

………………………………………………