(XIX) TALAMANCA – ROCAFORT – MURA – TALAMANCA ( Cloenda Cicle )

Diumenge, 22 d’abril de 2018  

ELS CAMINS RALS DEL MASSÍS DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC

Amb aquest excursió (la nº 19) donem per finalitzat el cicle dels Camins Rals del Massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Lògicament hi molts més dels que hem anat programant en els darrers 3 anys. Hem volgut fer una selecció d’aquells que hem considerat més interessants, però ens hi deixem molts per fer. Els organitzadors us voldríem agrair a totes les persones que heu participat, el suport rebut.

Com a cloenda hem preparat una ruta circular –de tota la jornada- que uneix les poblacions de Talamanca, Rocafort, Mura, i finalitzar de nou a Talamanca, seguint els seus respectius Camins Rals.

Itinerari previst: Talamanca (Església parroquial de Santa Maria, Avinguda la Quintana, c/ de Mura, c/ Sant Llorenç), la Quintana, Sot del Pou, Cantagalls, la Vila (masia), Bac del Minguet, Ca l’Artesà (ruïnes), Riera de Mura, font de Can Serra, can Serra, entrem al poble de Rocafort (Pedra de les Creus, església parroquial de Santa Maria, c/ Major, Plaça Gran, c/ de les Roques),Cal Tinet, el Bofí (masia), les Grauetes (masia), Serrat de la Vinyeta, el Castelló, barraca del Camí de la Cabeca, Carretera del Puig de la Balma, la Vila (masia), torrent del Puig, la Griotera, Creu de la Vila, torrent del Reixac, Riera de Nespres, entrem a Mura (església parroquial de Sant Martí de Mura, c/ del Sol), ermita de Sant Antoni, Camí de Sant Antoni, Coll de les Comes, Comes del Puig, el Pal, Coll de Baldric, Camí de Rovell, torrent del Güell, Sot Gran, el Bassot (masia), el Sastre (masia), entrem a Talamanca (Cal Moliner, Plaça del Raval, Cal Prat, Can Tabola, c/ del Pedró, Creu de Terme, i església parroquial de Santa Maria). Uns 22 km aprox.

Nota: Dificultat mitjana. El traçat discorre en alguns punts per corriols de muntanya, que comporta una certa complexitat.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: estació d’autobusos, a les 7:20 del matí, i estació RENFE (7:30).

* Tornada: al voltant de les 18:30 hores.

* Vocals: Isidre Isern, Ramon Aranda, Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez.

* Pressupost: 13 € (inclou autocar + llibret).

* Cal portar l’esmorzar i dinar.

* El desplaçament d’anada i tornada es farà en autocar de 30 places. Places limitades.

* Data límit per fer les inscripcions: dimecres 18 d’abril, o abans, en cas de quedar exhaurides les places de l’autocar.

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).