3ª etapa: Hostalric a Sant Celoni (Cicle Girona-Montserrat)

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Diumenge, 15 de gener de 2017

3ª etapa: Hostalric a Sant Celoni (18 km. aproximadamnt)

DIFICULTAT: BAIXA

Tercera de les etapes del cicle que  ens permetrà resseguir el traçat de la Via Augusta des de Girona fins  Montserrat.

Itinerari previst:

Sortint de la plaça dels Bous d’Hostalric, passarem pel carrer Major, plaça de la Vila, el portal de Barcelona, la Torre de Barcelona, Castell d’Hostalric, proseguirem per la Via Romana, l’Escola Mare de Déu del Socors, Institut Vescomtat de Cabrera, la zona esportiva municipal, la riera d’Arbúcies, rec de Gaserans, pontet sobre la Tordera, gorg d’en Cap d’Estopes, La Batlloria, Pla de Can Lloró, riera de Montnegre, el pont de Vilardell, la Tordera, SANT CELONI, El Salicar, riera de Pertegàs, el Parc de les Borrelles, l’ermita de Sant Ponç, carrer Major, la Torre de la Força, la plaça del Bestiar, la plaça de la Vila, carrer Major, la Creu Coberta, carrer del Dr. Trueta i el Pont Trencat.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:00 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 12 gener o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Febrer 2017 (Sant Celoni-La Roca del Vallès)

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.