5a etapa: CADAQUÉS – L’ALMADRAVA (ROSES)

VOCALIA SENDERS 2008

ELS CAMINS DE LA MEDITERRÀNIA 2022

PORTBOU – LES CASES D’ALCANAR

Dissabte, 24 de setembre de 2022

Aquest tram discorre per l’entorn del parc natural del Cap de Creus que uneix les precioses localitats de Cadaqués i Roses.

Començarem l’etapa a Cadaqués, sigui dit, una de les poblacions més romàntiques de la Costa Brava. Aquesta jornada ofereix enormes contrastos, passarem per incomptables cales i platges precioses, d’aigües cristal·lines en un continu pujar i baixar, per donar pas a àmplies badies flanquejades per majestuosos penya-segats. En el nostre camí, entre d’altres, podrem gaudir de la vista de la badia de Jóncols. El camí ens portarà cap a Cala Montjoi, ciutat de vacances, anirem veient cales, sense saber quina d’elles és més maca, fins a arribar a la platja de l’Almadrava. És un tram que enamora pel seu paisatge idíl·lic, possiblement és una de les etapes més dures del GR-92, però també és una de les més boniques.

Itinerari previst:

Cadaqués (10 m) Punta de la Costa, Port Alguer, Punta Plana, Es Sortell, Sant Pau Quim, Barraca d’en Baró, Mas d’en Baltre, Plans d’en Melus,, Pla la Figuera (226 m) Puig d’en Manyana (245 m) Hotel Can Jóncols (15 m) Platja de Jóncols, Puig del Canadell (93 m) Santa Justa, L’Home, L’Estafador, Platja de la Pelosa, Platja d’en Grandalla, Punta de la Ferrera, Els Romaguers, Platja de Montjoi, Platja dels Calís, El Bergantí, Punta del Turment, Cala Rostella, Les Dones, Cap Blanc, Cala Murtra, Platja de  Lledró, Els Falcons, Punta Falconera, Punta de Port Reig i Platja de l’Almadrava.

Distància: 15,961 kilòmetres

Desnivell acumulat positiu: 735 m

Dificultat: Mitjana alta.

Vocals: Núria Arnan, Isidre Isern, Ramon Aranda i Antònia Roman.

Sortida: a les 06:30 h del matí davant del camp de futbol del Terrassa. A les 06:40h  davant del Mercadona de la Rambla.

Import de l’autocar: socis 17 euros / no socis 20 euros.

Inscripcions: al telèfon 649 425 011 (vespres) i al WhatsApp del grup, abans del 18 de juny.

Notes:

– El desplaçament es farà en un vehicle de 70 places.

– En el cas d’exhaurir-se les places, es donarà per tancada la llista d’inscrits.

– Tots els que estiguin inscrits tenen el deure de pagar l’import de la seva plaça d’autocar.

– L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants durant l’etapa programada.

– El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena de les normes donades pels guies.

– Dins l’autocar serà obligatori l’ús de la mascareta durant tot el viatge.