CAMÍ DE SANT JAUME PER CATALUNYA

TRAM DE SANT CUGAT DEL VALLÈS A LES FONTS DE TERRASSA(12 km)
(Activitat inclosa dins la XXV SETMANA DEL MEDI AMBIENT)

VOCALIA D’HISTÒRIA

Dissabte, 4 de juny de 2016

Excursió matinal que ens permet seguir el tram del Camí de Sant Jaume per Catalunya, que uneix les poblacions de Sant Cugat del Vallès i Terrassa. Aquest traçat també es conegut en bona part com el Camí dels Monjos o el Camí Ral de Sant Cugat del Vallès a Terrassa.

Sortida organitzada conjuntament per Excursionistes.cat (Vocalia d’Història), A.C.E.P.A.C. (Associació Catalana per a l’Estudi i la Protecció d’Antics Camins) i Amics del Camí de Sant Jaume de Terrassa.

Itinerari previst: Monestir de Sant Cugat del Vallès, Plaça d’Octavià, c/ Major, Ermita de Sant Domènec, Can Vellet, Can Delaire, Coll de can Camps, Coll de can Viver, Coll de la Creueta, Coll de can Barnola, Coll del Pujol Blanc, barri de les Fonts, Riera de les Arenes, i estació de les Fonts dels FFCC de la Generalitat. Uns 12 quilòmetres, aproximadament.

* Lloc i hora de sortida: Estació de Terrassa-Rambla dels FFCC de la Generalitat, a les 8 del matí.

* El desplaçament d’anada fins a Sant Cugat es farà en tren dels FFCC de la Generalitat. I el de tornada des de Les Fonts a Terrassa també es farà en tren. Arribada prevista a Terrassa als volts de les 14 hores.

* Pressupost: 3-4 € (cost dels bitllets d’anada de Terrassa a Sant Cugat del Vallès, i el de tornada des de les Fonts de Terrassa a Terrassa).

* Vocals: Lluïsa Blanch i Francesc J. Suárez

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).