Els gorgs de la Riera de Carme

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 21 de juliol de 2018

Excursió diürna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

Ruta per conèixer el curs de la riera de Carme, un afluent del riu Anoia. Comencem a l’exterior de l’estació dels FGC d’Igualada. Creuarem el nucli urbà i anirem fins a la riba del riu Anoia, des d’on continuarem cap als plans de Sant Maure i Santa Margarida de Montbui. Resseguirem el torrent de Garrigosa, paral·lel a la carretera C-37, fins a trobar la cruïlla de la BV-2131 que ens conduirà cap al camí de la Llacuna i la riera de Carme. Anirem pel camí que va paral·lel a la riera i pararem a veure els gorgs. Seguirem fins a Can Bou i la població de Carme per continuar fins a la Pobla de Claramunt, on acabarem la nostra sortida. Uns 30 km amb un perfil ondulat en el terreny, més de pujada a l’inici i més de baixada al final.

* Lloc i hora de sortida: Estació dels FGC de Martorell-Central a les 8.40 hores. Agafarem el tren de les 8.52 i baixarem a Igualada. Començarem a pedalar sobre les 9.45h.

Per anar fins a Martorell, hi ha diverses possibilitats:

1- podeu anar en bici fins allà

2- podeu agafar el tren de la Renfe de Terrassa, que surt a les 7.13 i baixeu a Martorell (a les 8.35h) per canviar als FGC

3- podeu venir amb el cotxe fins a Martorell, ja que a la tarda tornarem a passar per Martorell.

* Tornada: al llarg de la tarda, en tren dels FGC, des de la Pobla de Claramunt.

* Material necessari: bicicleta, casc, material per a possibles punxades, esmorzar i banyador i tovallola per banyar-nos als gorgs. Farem el dinar en un restaurant prèviament concertat.

* Vocals: Albert Virto i Xavi Oller.

* Pressupost: trens d’anada i tornada.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 20 de juliol) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir dels paisatges de l’Anoia.