MATINAL AL VOLTANT DE LA SERRA DEL OBAC

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres, 13 DE NOVEMBRE  del 2019

Descripció de la sortida:. Una passejada circular sense dificultat que ens permetrà visitar una colla de racons molt bonics de la muntanya de Sant Llorenç.

Iniciarem la caminada al parking de l´alzina del sal-lari, que es ont deixarem els cotxes.

Farem el següent recorregut:

Alzina del sal-lari, Font dels traginers, avenc del  llest, Coll de Boix, menjador de la Guilla (esmorzar), pista de Matarrodona, pista de l´Espluga, fins al turó. La tornada  la farem pel roure i la casa de L´Espluga, cuarto de reixa, Font de la Pola, la Porquerissa, collet de tres Creus, i retorn a l´alzina del Sal-lari.

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobuses de Terrassa a les 7 del matí.

Desplaçament en cotxes particulars

Llargada de la caminada : Uns 11 Km.

Desnivell de pujada i baixada: 360 m

Duració de la caminada: unes 4 hores (amb parades incloses)

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 14 h.

Vocal: Pep Villalba

Pressopost: 5 €. Que caldrà donar al propietari del cotxe amb qui anem.

Cal fer la inscripció entre els diez 6 i el 12 de Novembre del 2019. La inscripció es pot fer trucant per teléfon ( només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440) Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar (opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs.