Travessem el Montnegre: Cardedeu-Vilassar per la riera d’Argentona

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Dissabte, 25 de febrer de 2017

Excursió diürna i de tot el dia amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a l’estació de tren de Cardedeu. D’aquí anem a buscar el camí paral·lel al riu Mogent i creuem l’AP-7. Arribem a l’urbanització del Coll i de seguida ens comencem a enfilar per la muntanya fins trobar les cases de l’urbanització de Sant Carles. En forta baixada arribem a Dosrius i enllacem amb el camí de la riera d’Argentona, el qual ja no deixem fins arribar a Mataró. Seguim per camins entre el mar i la zona més urbana per arribar a Vilassar. És una sortida d’uns 35 km, amb algunes pujades i baixades intenses però assumibles.

* Lloc i hora de sortida​: a l’estació de RENFE de Terrassa a les 07.25 hores (el tren surt a les 07.37h). Baixarem a l’estació de Montcada i Reixac – Manresa i, pedalant, canviarem d’estació per agafar el tren de les 08.21h. Arribarem a Cardedeu sobre les 8.45 hores.

* Tornada​: en tren des de Vilassar de Mar, al llarg de la tarda.

* Material necessari​: bicicleta, casc, esmorzar, aigua i material per a possibles punxades. Qui vulgui també es pot portar el dinar, tot i que està previst arribar a Vilassar a una hora prudencial per dinar allà.

* Vocals​: Xavi Oller i Albert Virto.

* Pressupost​: bitllets de tren d’anada i tornada. Recordeu que si us ajunteu en grups podeu treure un abonament i el viatge us resultarà una mica més econòmic.

* És obligatori fer la inscripció (fins el 23 de febrer) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és una pedalada per gaudir dels paisatges i camins del Vallès i el Maresme.