Etapa inicial de la Ruta del Císter: de Montblanc a Poblet

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: Ruta del Císter

Diumenge, 20 de febrer de 2022

Distància: 12,00 km. Dificultat: fácil

Aquest va ser un dels primer cicles de la nostra associació. Realitzat el 2009, ara li volem donar un caire diferente optant per fer un recorregut amb més etapes i amb menys desnivell i d’aquesta manera posar-ho a l’abast de tothom.

Itinerari previst:

MONTBLANC, Convent de la Mercè, Crta. d’Artesa de Segre, Raval de Santa Anna, Pont Vell, Carrer Major. Carrer de la Plebania, Santa Maria la Major, Plaça de Santa Maria, Carrer de Josa, Carrer Major, Plaça de Sant Miquel, Sant Francesc de Montblanc, Avda. de Manel Ribé, Carrer de la Mare Vedruna, Muralla de Sant Jordi, Avda. del Doctor Folch, Carrer Barranc Mas Bulló, Camí de Sant Joan, L’Almaguer, Barranc de Sant Joan, Barranc de la Tossa, Barranc de l’Ermita, Ermita de Sant Miquel, L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ, Carrer de l’Ermita, Carrer del Mestre Roig, Crta. de Poblet, Crta. TV 7007, Les Masies, Masia Noguers, Barranc de la Pena, Font de l’Abat Siscar i MONESTIR DE POBLET.

Si els condicionants derivats de la pandemia ho permeten realitzarem una visita guiada al Monestir de Poblet.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa:

1ª Parada Av. Abat Marcet (Camp de Fútbol del Terrassa) a les 6:40 AM

2ª Parada Rambla d’Ègara (Mercadona rotonda del Doré) a les 6:50 AM

. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places. Data límit per fer les inscripcions: dijous 13 de gener o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646 61 50 16 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com o andreualcaraz@gmail.com

OBSERVACIONS:

Caldrà observar en tot moment les normes establertes per les autoritats sanitàries i fer ús de la mascareta al pujar a l’autocar. S’aconsella participar a la sortida amb la pauta de vacunació anti_COVID completa.

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes. Es podrá anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindrà que abonar l’import establert.