15a etapa: De Corbins a Lleida

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA
Cicle: CamÌ de Sant Jaume per la Cerdanya i el Segre

Diumenge, 18 de novembre de 2018

Distància: 15 km.

Itinerari previst:
CORBINS, PlaÁa de la Sardana, carrer de líHorta, Av. De la DiputaciÛ, rotonda de la C12, CamÌ dels Forasters, Carretera vella de Corbins, Les Alzines, Lo Pla del MolÌ, Torre Nova, Escola Alba, MolÌ de Picabaix, Reguer de Picabaix, creuarem líA2 per un pas elevat, CamÌ de LlÌvia, CamÌ central de LlÌvia, LLÕVIA, carrer díAntoni Vilaplana, CamÌ de LlÌvia, Torre de Majoral, Torre de Castellnou, Torre del MirÛ, Sant Ruf, Torre Castell, El MolÌ Vell, Torre del Pagano, Torre del Piferrer, Pardinyes Altes, Torre del Vidal, LLEIDA, carrer de Vidal i Codina, carrer díEuskadi, Av. Prat de la Riba, Barri de Bal‡fia, PlaÁa de Jaume Gort, carrer PrÌncep de Viana, PlaÁa de Ramon Berenguer IV, carrer Cardenal Remolins, carrer del Carme, carrer de Sant Joan, PlaÁa de Sant Joan, PlaÁa de la Paeria, PlaÁa de Sant Francesc, carrer Major,(en el n˙mero 74 trobarem la capella de Sant Jaume o Peu del Romeu), a la dreta tenim el carrer dels Cavallers amb líantic convent del Roser, avui Parador Nacional, Catedral Nova, carrer de Sant Antoni, carrer Alcalde Costa, PlaÁa de líExËrcit, Av. Galileo Galilei, TurÛ de Gardeny, Castell de Gardeny.
Una vegada finalitzada la sortida realitzarem una visita guiada al Castell de Gardeny.
DIFICULTAT: Fàcil.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació díautobusos, a les 7:00 del matÌ. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de líautocar socis 17 € / no socis 20 € (nomÈs autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a líatur 10 €.

* El desplaÁament es far‡ amb un autocar de 55 places. Data lÌmit per fer les inscripcions: dijous 15 de novembre o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i mÈs informaciÛ: al telËfon 646.615.016 (NomÈs us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrÚnics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa díaquest cicle: Gener 2019 (Lleida a Torres del Segre).
El mes de desembre col.laborarem a la sortida organitzada per Excursionistes.cat per celebrar la MaratÛ de TV3.
LíorganitzaciÛ no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats díimprudËncies o negligËncies dels mateixos. El fet díinscriureís en aquesta activitat suposa líacceptaciÛ plena díaquestes normes. Es podr· anul.lar la reserva fins a 48 hores abans de la sortida, en cas de fer-ho posteriorment es tindr‡ que abonar líimport Ìntegre establert.