4ª etapa: Sant Celoni a La Roca del Vallès

ELS CAMINS DE SANT JAUME PER CATALUNYA

Cicle: GIRONA-MONTSERRAT

Diumenge, 19 de febrer de 2017

4ª etapa: Sant Celoni a La Roca del Vallès (22,5 km. aproximadamnt)

DIFICULTAT: BAIXA Quarta de les etapes del cicle que ens permetrà resseguir el traçat de la Via Augusta des de Girona fins Montserrat.

Itinerari previst: Sortirem de la plaça de la vila a Sant Celoni, església de Sant Martí, carrer Major fins la Creu de Terme, riu Tordera, pont Trencat, Santa Maria de Palautordera, Can Gavatx, Torrent de Can Millars, Torrent de Can Bosc, Can Palau Vell, benzinera, Can Ferrer, Vilalba Sasserra, església parroquial de Santa María, la Pedra de l’Arca, Ca l’Adrià, El Mogent, pou de glaç, Can Colomer, riera de Vallserena, Creu, carrer Via Romana, Llinars del Vallès, riera de Giola, carrer Major, Can Lleget, torrent Fosc, església parroquial de Santa Agnès de Malanyanes, El Mogent/Pla del Molí, la gravera d’en Segur, El Mogent, església parroquial de Sant Sadurní de la Roca del Vallès, La Roca del Vallès.

* Lloc i hora de sortida de Terrassa: Estació d’autobusos, a les 7:30 del matí. Tornada: al llarg de la tarda.

* Activitat organitzada conjuntament amb Excursionistes.cat.

* Vocals: Andreu Alcaraz, Carme Carrique i Joan Miquel Aznal.

* Pressupost: cost de l’autocar socis 17 € / no socis 20 € (només autocar), els menors de 18 anys, 7 €. Els associats/des a l’atur 10 €.

* El desplaçament es farà amb un autocar de 55 places.

Data límit per fer les inscripcions: dijous 16 de febrer o abans, en cas de quedar exhaurides les places

* Inscripcions i més informació: al telèfon 646.615.016 (Només us podem atendre de 19 a 22 hores), o als correus electrònics: amicscamisantjaume.terrassa@hotmail.com, andreualcaraz@gmail.com

Propera etapa: Març 2017 (La Roca del Vallès a Polinyà)

L’organització no es farà responsable dels danys que puguin causar o causar-se els participants derivats d’imprudències o negligències dels mateixos. El fet d’inscriure’s en aquesta activitat suposa l’acceptació plena d’aquestes normes.