CAMINADA SOLIDÀRIA

Diumenge, 9 de setembre de 2018

Amb motiu del DIA DE L’ESPORT SOLIDARI, que organitza UNIDOS POR ELLOS, entitat formada per Cors lluitadors de Duchenne, el sueño de Aarón, Todos contra la histiocitosis i Asociación Síndrome Phelan-McDermid, (associacions que recapten fons per a la investigació de diverses malalties minoritàries infantils), des d’Excursionistes.cat, conjuntament amb T-Marxa Nòrdica Terrassa i Amics del Camí de Sant Jaume de Terrassa, col·laborem en l’organització de la CAMINADA SOLIDÀRIA.

Aquesta ruta amb sortida i arribada a la Plaça de Can Roca, transcorre pels plans i boscos situats al nord de la nostra ciutat i té el punt més alt al Turó de Roques Blanques, on hi ha un magnífic mirador. Dificultat baixa i amb un desnivell de 250 metres.

Itinerari previst: Plaça de can Roca (334 m), c/ del Sometent Castellà, Parc de les Nacions Unides, c/ de l’Estatut, Quart Cinturó, Pla de Can Roca, Pla de Ca l’Escaiol, Camí de Can Carbonell, ermita de Sant Jaume, Club Ègara, Pla del Garrot, torrent de Vallparadís, Camí del Mas Rubial, EUNCET, Can Candi, font de les Roques Blanques, antiga Pedrera de Can Candi, Turó de les Roques Blanques (582 m), esquerdes de la Falla Vallès/Penedès, Collet de Can Roure (536 m), Camí de la Carena de Can Carbonell, LEITAT, c/ de la Innovació, Carretera del Sanatori, torrent de Can Carbonell, torrent de Vallparadís, Pla del Garrot, Club Ègara, ermita de Sant Jaume, Camí de Can Carbonell, Pla de Ca l’Escaiol, Pla de Can Roca, Quart Cinturó, c/ de l’Estatut, Parc de les Nacions Unides, c/ del Sometent Castellà, i arribada de nou a la Plaça de can Roca (334 m). Uns 11,5 km aprox.

* Lloc i hora de sortida: Plaça de can Roca, a les 9:00 del matí (sortida de la Caminada als volts de les 9:30).

* Tornada: de 12:30 a 1:00 del migdia, aprox.

* Vocals: Imma Molina, Pep Cuadra, Ramon Aranda, Isidre Isern, Francesc J. Suárez, Andreu Alcaraz, Pep Roca i Jaume Pavón.

* Pressupost: 2 modalitats:

A. Inscripció + samarreta commemorativa      12 €

B. Inscripció + samarreta commemorativa + esmorzar            18 €

En el moment de fer les inscripcions cal dir la talla de la samarreta (talles: S, M, L, XL i XXL).

* Data límit per les inscripcions: dijous 6 de setembre.  

* Inscripcions i més informació: al telèfon 609.403.750. (Només us podem atendre de 18 a 20 hores).