Camins del Valles de nit

Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Divendres, 9 d’octubre de 2015

Excursió nocturna amb bicicleta de muntanya, organitzada pel Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES des d’Excursionistes.cat.

L’itinerari previst comença a la plaça Vella de Terrassa. Sortirem de la ciutat per la banda est, en direcció Torrebonica. Passarem pel costat del consell comarcal del Vallès Occidental i anirem cap a Sant Quirze del Vallès. Travessarem la ciutat fins al barri dels Rosales, lloc on agafarem la via verda del Vallès fins a la UAB. De la UAB baixarem cap a Cerdanyola del Vallès i entrarem al parc de Collserola per anar a trobar, pels seus camins, el pi de’n Xandri i arribar, tot seguit, a Sant Cugat del Vallès, on acabarem la sortida. Uns 35 km aprox. amb ondulacions.

* Lloc i hora de sortida: a la plaça Vella de Terrassa a les 19:30 hores.

* Tornada: en tren dels FGC des de l’estació de Sant Cugat, a temps d’agafar l’últim tren o algun d’abans. Com a màxim arribarem a Terrassa a les 2.32 h.

* Material necessari: bicicleta, casc, llum potent i material per a possibles punxades. Farem una petita parada per sopar, més o menys a l’alçada de Sant Quirze.

* Vocals: Miquel Palet, Carles Comellas i Xavi Oller.

* Pressupost: bitllet de tren de tornada (Sant Cugat-Terrassa).

* És obligatori fer la inscripció (fins el 8 d’octubre) a l’adreça electrònica cub.sensepresses@gmail.com o a través de qualsevol dels canals habituals. Podem limitar el nombre de participants. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Ni els organitzadors, ni l’entitat NO es fan responsables dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllaran per tal d’evitar-los.

Aquesta excursió NO es cap prova competitiva. La intenció és una pedalada nocturna per donar la benvinguda a la tardor.