SORTIDA A SANT FELIU DE GUÍXOLS

VOCALIA DE VETERANS

Sortida de tot el día.    Dia 15 de Gener del 2020

Per començar el nostre cicle de caminades del nou any 2020, un proposem una passejada pel Massis d´Ardenya a les comarques costeres entre Sant Feliu de  Guixols i Tossa de Mar. Seguirem alguns trams del GR-92 i altres del PRC-101.

Començarem la nostra caminada a un dels punts més alts del Massis, i concretament, a l´ermita de Sant Grau d´Ardenya. Aquesta ermita data del secle XVI i está consagrada a Sant Grau, que es el patró dels fanalers (ofici ja desaparegut) i es també el protector del bestiar. Està situada entre Sant Feliu de Guixols i Tossa de Mar, a una alçada de uns 380 m.

El autocar ens deixarà a peu de l´ermita i, per tant, el nostre camí será gairebé tot de baixada, cap a Sant Feliu. Acabarem la caminada en un excel-lent mirador sobre la badía, on hi ha l´ermita de Sant Elm, a una curta distancia de la població.

Pel camí trobarem algunes fonts i molts monuments megalítics, aixi com enormes alzines sureres, que van ser la principal riqueza de la zona ja fa molts anys.

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobusos de Terrassa a les 7 del matí.

Desplaçament en autocar.

Llargada de la caminada : 11 Km.

Desnivell de pujada: uns 210 m

Desnivell de baixada : uns 350 m.

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 18 h.

Vocal: Antonio Hernández

Notes: Pressopost: Autocar 15 € (socis), 20 € (no socis)

Restaurant: 15 € (es pot menjar de sarró, pero cal dirho en el moment de fer la inscripció). Veure nota al final d´aquesta ressenya.

Cal fer la inscripció entre el 1 i el 13 de Gener del 2020. La inscripció es pot fer trucant per teléfon (només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440). Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si  utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge. Si algú anula una inscripció  després de la data de cloenda de la sortida, estarà obligat a fer front igualment al cost del autocar.

Cal portar roba i calçat adequat, pals per caminar(opcional, peró molt recomanable), beguda i un bon esmorzar. Tanmateix, recomanen disposar del Carnet Federatiu de la FEEC del any en curs

NOTA IMPORTANT: Per raons de l´organització del restaurant, les persones que desitjim menjar de restaurant tindràn de haber escollit el seu menú i haberlo informat al Joan Miquel no més tard del día 9 de Gener.