VISITA CULTURAL A CARDONA

VOCALIA DE VETERANS

Dimecres 11 de Desembre del 2019

En aquesta ocasió ens  desplaçarem en autocar cap a Cardona i pel cami ens pararem per esmorzar en algún dels bars que trobarem.

Després, continuarem camí en autocar cap a Cardona per ser-hi abans de les 10 i poder fer una visita guiada a la Colegiata que tenim preparada especialmente per nosaltres.

Un cop feta la visita, tornarem a pujar al autocar per anar a les antigues mines de sal, i fer una visita també guiada pel interior de les mateixes.

Després, tenim previst desplaçarnos a un típic restaurant de la zona, on podrem gaudir, d´un bon apat de germanor i celebrar el Nadal tots plegats.

LLoc i hora de sortida: Estació dels autobusos de Terrassa a les 8 del matí.

Desplaçament en autocar. No hi ha caminada.

Tornada cap a Terrassa: Als voltants de les 18 h.

Vocal: Antonio Hernández

Notes:

Pressupost: Autocar 15 € (socis), 20 € (no socis)

Restaurant: 15 € (es pot menjar de sarró, pero cal dirho en el moment de fer la inscripció)

Cal fer la inscripció entre el 3 i el 9 de Decembre del 2019. La inscripció es pot fer trucant per teléfon (només de 19 a 21 h) o millor via WhatsApp o per correu electrónic al Joan Miquel (móvil 696.962.440). Podeu també utilizar el correu electrònic: joanaznal@telefonica.net). Si  utilitzeu el WhatsApp, escriviu el vostre nom i cognom en el missatge.

Si algú anula una inscripció  després de la data de cloenda de la sortida, estarà obligat a fer front igualment al cost del autocar.

Les despeses culturals d´aquesta sortida serán a càrrec de la Vocalía de Veterans de Excursionistes.cat